Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Albanian-American Freedom House

Albanian-American Freedom House

News

News

Ndahet nga jeta Petro Zheji

Posted by ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE on March 16, 2015 at 12:25 AMPetro Zheji, kryemjeshtri i përkthimit, gjigandi i linguistikës shqiptare, antikomunisti i pamposhtur si dhe njëri nga themeluesit e organizatës Shtëpia e Lirisë Shqiptaro-Amerikane është ndarë sot nga jeta në moshën 86 vjeçare. Ikja e tij është një humbje e madhe për të gjithë kombin tonë.

Categories: None