Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Albanian-American Freedom House

Albanian-American Freedom House

Photo Gallery

Nadire Islami dhe Isabela Islami

Nadire Islami dhe Isabela Islami

« Back to Album Photo 1 of 1 Previous | Next
Nadire Islami dhe Isabela Islami
Isabela Islami me nënën e saj Nadirenë në foton e parë...në foton e dytë, nëna e Isabelës në internim në majë të maleve të Pukës pas arratisjes së fëmijëve...edhe aty prapë kapedane ishte...qepte e shqepte. Mbaj mendjen me punë, më thoshte ... Avni Delvina
Posted by ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE on January 23, 2014 Full Size|